livit

Klant worden van OrthoValley

Klant worden bij OrthoValley is eenvoudig: u doorloopt daarvoor drie stappen

Ortho Valley
Klant worden van OrthoValley

Klant worden van OrthoValley

Fijn dat u interesse heeft om klant te worden van OrthoValley. Voor elke nieuwe klantrelatie doorlopen wij drie stappen:

Kennismaken

U meldt zich aan als geïnteresseerde klant via onderstaand formulier. Wij nodigen u vervolgens uit voor een eerste kennismakingsgesprek met een van onze collega’s om uw behoeften te bespreken. Na deze verkenning ontvangt u een partnerovereenkomst voor de samenwerking.

Afstemming & training

OrthoValley levert maatwerk. Daarom is het belangrijk om u helder te informeren over de aanlevervoorwaarden en de verschillende product mogelijkheden en opties. Indien van toepassing dan verzorgen wij een korte training in onze manier van aanmeten en de manier waarop wij werken. Deze training kan virtueel of fysiek plaatsvinden.

Starten

Na de afstmeming en eventuele training krijgt u een klantnummer en kunt u uw eerste bestelling bij ons plaatsen!

Wanneer u samenwerkt met OrthoValley, kunt u van een aantal dingen zeker zijn. Dit zijn onze beloften en daar mag u ons aan houden. Altijd.

Aanmelden Kennismakingsgesprek:

    Wilt u meer weten over onze producten, diensten of innovaties? Of wilt u een afspraak met een van onze experts? Neem dat contact met ons op. Wij staan u zo snel mogelijk persoonlijk te woord.